Ga naar de inhoud

Onze Kerk

Wij geloven dat God jou op het oog heeft. Hij heeft een passie voor iedereen op deze aarde! God wil dat wij Zijn Zoon Jezus leren kennen. We merken dat Jezus ons inspireert en positief verandert! 

Jezus leert ons mensen op een relevante manier helpen en liefhebben… dat is een hele uitdaging! Daar is wijsheid voor nodig, creativiteit en oprechte interesse. Wij geloven dat God ons daarbij helpt!

Samenkomst

Elke zondag komen we bij elkaar vanaf 10.15u. De sfeer is relaxt. Rond 10.30u begint de dienst: eerst enkele mededelingen, dan de aanbidding. De band begeleidt ons zingen, de liedteksten verschijnen op een scherm.

Na dit gedeelte, waar we God mee eren en danken, begint de preek. Iemand legt een Bijbelgedeelte uit en maakt dit praktisch. Rond 12.00 uur eindigt de dienst en staat verse koffie klaar! Tijdens de dienst is oppas en Engelse vertaling beschikbaar. Door de weeks zijn er kringen.

Waar wij voor staan

  • Een kerk gericht op Jezus
  • Bijbelgetrouw onderwijs
  • Eigentijdse aanbidding
  • Leven met elkaar, als familie

Onze geloofsbelijdenis vind je hier. Wil je onze passie voor Jezus liever proeven? Hier luister je (binnenkort) wat preken terug!

Het begin

CCC is in 2008 gestart door Alex & Michelle. Tot dan toe leidden zij 9 jaar lang een kerk in Empangeni, Zuid-Afrika. God gaf hun visie voor een kerk in Utrecht! Onze kerknaam is Engels, de dienst zelf in het Nederlands. Vertaling naar het Engels is er wel altijd.

Ons leiderschap

We verlangen een lokale kerk te zijn zoals we terugzien in de Bijbel. Om die reden wordt onze kerk geleid door oudsten. Een groep diakenen ondersteunt hen in deze taak, samen met het overige leiderschapsteam.

Lees over ons partnerschap met NCMI