Ga naar de inhoud

Onze Missie

Onze missie is om Jezus te kennen en Hem bekend te maken. Als CCC hebben we daarom een partnerschap met NCMI: New Covenant Ministries International. NCMI is geen kerkverband, maar een translokaal team van mensen dat kerkleiders helpt de lokale kerk toe te rusten.

Samen bouwen

Het missionaire hart van NCMI werkt aanstekelijk! Douwe en Jiska waren oudsten in CCC en zijn in 2021 een gemeente in De Bilt begonnen: Alive! Momenteel zijn er ook wekelijkse diensten gestart in Eindhoven. Steeds meer mensen leren zo Jezus kennen!

NCMI Equips

Regelmatig komen sprekers uit het translokale, apostolische team van NCMI langs. Zij rusten ons toe en inspireren ons. Met datzelfde doel organiseert NCMI regelmatig equips: toerustingsconferenties van enkele dagen voor christenen. Overal ter wereld vinden ze plaats. Laatst ook in Utrecht bij CCC! Kijk deze equip hier terug.

Levens veranderen!

Wereldwijd partneren vele kerken met NCMI. Deze kerken delen dezelfde visie en waarden. Mensen worden zo opgebouwd en veranderen. Zoals Jesse. Hij sport jarenlang op hoog niveau. Op zijn 19e komt er abrupt een eind aan zijn sportcarrière door een zware blessure. Een pijnlijk moment dat iets moois in gang zet: God begint zijn hart te genezen. Lees hier zijn verhaal!

Wil je meer weten? Neem dan contact op!